HA ANUNCIAT BRIAN MAY

Queen publicarà cançons inèdites cantades per Freddie Mercury

La major part del material data de la dècada dels 80, quan el grup estava en ple vol

Queen, en el vídeo de ’I want to break free’.

Queen, en el vídeo de ’I want to break free’.

1
Es llegeix en minuts

El guitarrista de Queen, Brian May, ha declarat a BBC Wales que planegen publicar a finals d'aquest mateix any una nova col·lecció de cançons, entre les quals hi haurà interpretacions inèdites de Freddie Mercury.

"Hem trobat alguns temes amb Freddie cantant i nosaltres tocant que són bastant bonics. És una recopilació, però tindrà material que ningú del món ha escoltat. Crec que la gent realment ho disfrutarà", ha assenyalat May, que fins i tot ha anticipat que l'àlbum podria titular-se 'Queen Forever'.

'Queen Forever'

Notícies relacionades

La major part del material d'aquest 'Queen Forever' data de la dècada dels 80, quan Queen estava "en ple vol", segons May. "És emocionant. Hi ha grans balades i sona èpic. Vam haver de començar de zero perquè només hi havia sobres. Però vaig poder asseure'm i fer que alguna cosa passés gràcies a la tecnologia moderna", ha afegit.

May no ha aclarit si a 'Queen Forever' hi haurà les cançons de què va parlar fa uns mesos, amb Freddie cantant amb Michael Jackson, recorda 'Billboard'. Mentre arriben aquestes cançons, Queen començarà el 19 de juny una nova gira nord-americana amb Adam Lambert com a vocalista.