'Ja no ens passa'

Els Amics de les Arts presenten el primer tema del seu nou disc

'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure' sortirà a la venda el 8 d'abril

El grup presenta ’Ja no ens passa’, inclosa en el nou disc previst per a l’abril. / YOUTUBE / ELS AMICS DE LES ARTS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Els Amics de les Arts han presentat aquest matí el single i el videoclip de la cançó 'Ja no ens passa', el primer dels temes del nou disc que prepara el grup, 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure', i que sortirà a la llum el 8 d'abril vinent.

Notícies relacionades

La cançó està disponible a la pàgina web de la banda i es pot descarregar gratuïtament fins a les 12.00 hores d'avui. La presentació oficial del videoclip, dirigit per Dani de la Orden i produït per Intricate Productions, es farà el divendres 14 de març (20.00 hores) al Museu de Cinema de Girona en el marc del Festival Strenes.

La gira dels Amics de les Arts començarà el 9 de maig a l'Auditori Enric Granados de Lleida, després el grup actuarà al Teatre Fortuny de Reus (9 de maig), al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès (22 i 23 de maig); al Teatre Kursaal de Manresa (29 de maig), a l'Auditori de Girona (30 de maig), a la Sala Galileo Galilei de Madrid (5 de juny), a la Pobla de Mafumet (15 de juny), al Festival de Cap Roig (25 de juliol) i a l'Arenal Sound de Borriana (31 de juliol).