'Time Out' se submergeix en la gastronomia catalana

La revista que s'entrega cada divendres gratis amb EL PERIÓDICO s'acosta als millors xefs

Portada del ’Time Out’ Barcelona d’aquesta setmana.

Portada del ’Time Out’ Barcelona d’aquesta setmana. / TIME OUT BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

'Time Out' aposta aquesta setmana per la cuina catalana i ho fa amb alguns dels millors xefs de Barcelona. En aquesta edició de la revista, que s'entrega cada divendres gratuïtament amb EL PERIÓDICO, es repassa la vida professional de destacats cuiners, que desvelaran les fórmules d'una cuina aclamada per molts experts gastronòmics. Els protagonistes seran Albert AdriàCarme RuscalledaAda Parellada Jordi Cruz. A més Ricard Martí descobrirà La Casa de Amélie, un bistrot francès bo, ràpid i barat. 

En art, Barcelona sempre està al dia i per això la revista aposta per diferents propostes: el teatre, amb la comèdia 'Coaching', en què debuta l'artista Helena Miquel; la música, amb la presentació del nou disc 'La lluminosa' de la banda L'Esperit!, i el cine, amb una entrevista amb Josep Lambies, el director de la pel·lícula 'Alabama Monroe', nominada a l'Óscar com millor film estranger.

Homenatge a Machado

Notícies relacionades

També altres figures emblemàtiques com Antonio Machado passaran per 'Time Out'.  L'Institut Francès de Barcelona proposa un recorregut en commemoració del 75è aniversari de la mort del poeta. Així mateix, Jaime Beriestan anirà fins a una nova botiga 'vintage' al carrer Pau Clarís. Una exposició de fotografies de dos joves emprenedores a la galeria h2o completa l'oferta cultural

La revista indaga, així mateix, en el combat de lluita lliure a Hostafrancs, en la festa més excessiva del Cabaret Berlín i en la llista 'top 10' dels joves més rebels del moment.