Silvia Perez Cruz, a duo amb Refree, s'uneix al cartell de VIDA

El festival se celebrarà del 3 al 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú

La cantant catalana Sílvia Pérez Cruz interpreta ’Nao sei’. / MÓNICA TUDELA / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL/ Barcelona

Es mereixen tota l'atenció per separat. I junts, el reclam és doble. Silvia Perez Cruz Raül Fernandez 'Refree' actuaran mà a mà al nou festival VIDA, a l'anomenat Bosc Encantat. La mostra tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol a Vilanova i la Geltrú. I compta amb més escenaris: la Daurada Beach Club durant el dia, i La Masia d’en Cabanyes, al caure la tarda.

Aquests dos noms se sumen als ja anunciats M. Ward, que demostrarà per què és adorat per molts com el bard folk definitiu (ja sigui en companyia de la senyoreta Zooey Deschanel o en solitari); i Mishima, que presentarà el seu nou llançament discogràfic.

La mostra vol donar aire a la nova cultura de l'oci, prioritzant abans de tot el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l'excel·lència en els serveis. Aquest nou concepte de festival pretén englobar en un únic esdeveniment diferents disciplines artístiques, amb la música com a nexe d'unió. Grans noms nacionals i internacionals configuraran una línia artística diferenciada i adaptada a l'entorn, segons diu el seu full promocional.

El VIDA, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, no vol ser únicament sinònim d'exquisidesa artística, sinó que també vol fer gala de valors com el respecte a les persones, al medi ambient i a l'economia local.

Relleu al Faraday

L'any passat va tocar dir adéu a un dels festivals més estimats del panorama: el Faraday va anunciar un dolorós "fins aquí hem arribat". Però el VIDA agafa el relleu. I amb ganes de quedar-se.

Notícies relacionades

De moment, l'anunciada incorporació al cartell de Silvia Perez Cruz i Refree fa que la mostra vagi agafant encara més força. Aquests dos artistes fa molt de temps que intercanvien els seus talents i les seves inquietuds. Es busquen i es troben per gairebé tot el que fan. Ell produeix els discos d'ella, ella canta en els discos d'ell.

Refree sosté que mai ha conegut una artista que l'entengui tant com Sílvia. Ella diu que la seva connexió amb Refree és una cosa animal que no té amb ningú més. A més d'aquesta actuació hi haurà un disc visceral, per al qual han elegit peces d'altres i les han fet seves portant-les al límit. Aniran al VIDA en format intimista. Només guitarra i veu. En català, castellà, anglès, francès, portuguès i alemany.