Els premis SAG reconeixen els millors intèrprets de cine i televisió americans

'American Hustle' va rebre el guardó més important de la nit, que distingeix el millor repartiment

Els premis SAG, un gran esdeveniment americà. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Les estrelles de Hollywood van brillar dissabte als SAG Awards, l'entrega de premis del Sindicat d'Actors dels Estats Units. A la cerimònia, que es va celebrar al Shrine Auditorium de Los Angeles, no hi va faltar ningú. Els primers focus apuntaven a la alfombra vermella, on tots els actors van lluir les seves millors gales.

L'actor Matthew McConaughey va aconseguir l'estatueta al millor actor per la seva interpretació a 'Dallas Buyers Club'. La millor actriu va ser Cate Blanchett, pel seu paper a 'Blue Jasmine'.

El premi més important de la nit, el de millor repartiment, va ser per a 'American Hustle'. La porto-riquenya Rita Moreno va rebre una impressionant ovació al rebre el reconeixement a tota la seva trajectòria. I després de rebre el premi de mans del seu amic Morgan Freeman, ho va celebrar ballant i fins i tot cantant a l'escenari.

Premis televisius

Però en els premis del gremi d'actors també es reconeix els més televisius. I els actors i actrius de 'Modern Family' han estat els que més van brillar entre l'elenc d'estrelles, que s'emporten el premi al millor repartiment de comèdia.

Notícies relacionades

I en la categoria de drama, sense sorpreses. Els millors, els actors i actrius de la sèrie 'Breaking Bad'.

Així acabava una nit de somni i una gala que serveix de pista per a la quiniela dels Oscars, els que tenen més pes en l'acadèmia de les arts cinematogràfiques de Hollywood, que atorgarà els seus premis el pròxim 2 de març.