La fantasia d'Escribà

El pastisser organitzarà a Singapur un parc temàtic dolç durant tres dies de juny del 2014

Christian Escribà (dreta) i Paul Wakefield, ahir, aguanten un mural amb dibuixos que resumeixen el seu projecte conjunt a Singapur.

Christian Escribà (dreta) i Paul Wakefield, ahir, aguanten un mural amb dibuixos que resumeixen el seu projecte conjunt a Singapur. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO / Barcelona

No ho dirà mai Christian Escribà, però mentre donava forma a la bogeria de colonitzar Àsia per la via dels dolços, amb un parc temàtic, una fira, un xou comestible que no apareixeria ni als somnis més fantasiosos de Willy Wonka, segur que va pensar: "Ara sabran qui és Christian Escribà". I segur que un riure entremaliat, gamberro, el que té, se li va escapar per darerre les ulleres de pasta. I els asiàtics ho veuran, i tant que sí. Si tot surt com està previst, posaran els ulls com plats quan entrin en l'espai de 6.000 metres quadrats (més o menys el que ocupen els pavellons més grans de la fira de Montjuïc) al Marina Bay de Singapur, on esperen acollir entre 12.000 i 20.000 persones durant els dies 27, 28 i 29 de juny de l'any que ve.

Notícies relacionades

Mai abans s'ha muntat res així, de manera que té no sé què d'"explorador sense brúixola", com admet el barceloní, que pretén que aquest espai de fantasia sigui la seva targeta de presentació al mercat asiàtic. "No podem arribar de qualsevol manera. ¡Tenim un món propi i una història!", exclama abans de compartir la seva visionària idea de negoci: allà no solament tindrà pastisseries (botigues físiques), sinó acadèmies, 'show rooms', actes, càterings... Una marca, en fi, que amb aquesta iniciativa pretén convertir-se en global.

>> Llegiu la informació completa sobre l'ofensiva d'Escribà a Àsia a e-Periódico.