Michael Bublé presentarà el seu àlbum 'To be loved' a Barcelona el 30 de gener

Les entrades per al concert del cantant canadenc es podran adquirir a partir del 25 de setembre

Michael Bublé, en el concert que va donar al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2010.

Michael Bublé, en el concert que va donar al Palau Sant Jordi de Barcelona el 2010. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

El cantant canadenc Michael Bublé presentarà el seu sisè i últim àlbum, 'To be loved', al Palau Sant Jordi de Barcelona el 30 de gener que ve, al mateix escenari que ja va visitar el 2010. Un dia després el músic també actuarà a Madrid, al Palacio de los Deportes.  

'To be loved' va ser llançat a principis d'any i es va gravar entre Vancouver (Canadà) i Los Angeles (Estats Units). A més de tres cançons escrites per Bublé, inclòs un tema anomenat 'After all', compost juntament amb Bryan Adams, reuneix grans clàssics com el tema de Jackie Wilson que li dóna nom o 'Something stupid', que interpreta juntament amb l'actriu Reese Whiterspoon.

Notícies relacionades

La seva publicació va arribar arran de l'enorme èxit comercial del seu anterior àlbum, 'Christmas' (2011), que es va convertir en un dels més venuts d'aquell any i del Nadal del 2012, revelant el gran estat de forma d'aquest 'crooner', que compta amb tres premis Grammy i més de 30 milions de còpies venudes a tot el món dels seus discos.

Les entrades, amb un preu que oscil·larà entre els 35 i els 80 euros més despeses i entre els 185 i els 190 per a les localitats 'premium', es posaran a la venda el 27 de setembre, a partir de les 10 del matí, encara que hi haurà una prevenda des del dia 25.