Dani de la Orden: "Confesso que sóc un romàntic"

El director de 'Barcelona nit d'estiu' parla de les històries d'amor narrades a la seva pel·lícula

José Corbacho, Dani de la Orden, Kike Maíllo i Andreu Buenafuente, en la preestrena d’’Una nit d’estiu’.

José Corbacho, Dani de la Orden, Kike Maíllo i Andreu Buenafuente, en la preestrena d’’Una nit d’estiu’. / CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts
OLGA PEREDA / Barcelona

Acabat de llicenciar a l'ESCAC, Dani de la Orden va invertir uns petits estalvis propis i diners prestats de família i amics a començar la seva primera pel·lícula, 'Barcelona nit d'estiu'. Més tard, va aparèixer en escena El Terrat (Andreu Buenafuente), la productora de Kike Maíllo i els segells Cameo i Filmin. La pel·lícula, que mostra sis històries d'amor a Barcelona, arriba avui a les sales després que unes 5.000 persones l'hagin vist en un tour per platges, cines i teatres de diverses ciutats de Catalunya i Mallorca. Les sessions incloïen la projecció de la cinta, un monòleg i un petit concert de Joan Dausà (la seva cançó 'Jo mai mai' va ser una font d'inspiració per al guió).

Notícies relacionades

'Barcelona nit d’estiu' incorpora amor, amistat, decisions personals i canvis vitals. Preguntat per les seves referències a 'Puzzled love' i 'Una pistola en cada mano', Dani de la Orden respon: "Totes són pel·lícules corals, barcelonines i pròximes. Però també hi ha altres films romàntics que em funcionen. I no només a Espanya. 'Love actually', per exemple, que és meravellosa i l'he vist moltíssimes vegades. Confesso que sóc un romàntic total".

>> Llegiu l'entrevista completa amb Dani de la Orden a e-Periódico.