30 març 2020

Anar al contingut

Festivals de l'Empordà

Porta Ferrada obre avui amb Diego el Cigala i èxit de taquilla

EL PERIÓDICO
BARCELONA

El flamenc de Diego el Cigala, amb la presentació del seu nou treball, Romance de la luna tucumana, inaugura avui a Sant Feliu de Guíxols el festival de la Porta Ferrada, en una 51a edició que ja ha arribat a les 5.000 entrades venudes per als diferents espectacles programats. Alguns ja les han esgotat, com l'experiència musical i sensorial Concerts per a nadons, o bé estan a punt de fer-ho, com el de demà de la comèdia T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré, el del grup Manel o el de Diego el Cigala.

Fins al 17 d'agost, el festival de la Porta Ferrada ofereix diverses propostes de música clàssica, jazz, pop, cançó d'autor, flamenc, teatre i dansa. La primera arriba amb els sons sud-americans i els aires portenys del nou disc de Diego el Cigala, que s'ha inspirat en el tango argentí però que també cantarà els seus temes clàssics, com per exemple Lágrimas negras o Dos lágrimas. D'Elisenda Roca és el musical T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré, que mostra amb ironia i frescor les interioritats del món de la parella.

Cap Roig, l'altre gran festival de l'estiu de la Costa Brava, també ha aconseguit un gran ritme de vendes. Ha venut el 82% del seu aforament. Han esgotat les entrades o estan a punt de fer-ho diverses actuacions programades, entre les quals hi ha la del grup Manel, que el dia 26 de juliol vinent obriran la cita, les de Diana Krall, Mark Knopfler, Fito&Fitipaldis, els primers de Pablo Alborán i Super3, Keane, Melendi, Katie Melua i Rosario.