MÚSICA

Depeche Mode actuarà el 15 de gener del 2014 a Barcelona

Les entrades es podran comprar anticipadament a la web d'EL PERIÓDICO el 28 i 29 de maig

La banda britànica Depeche Mode, el març d’aquest any, a Viena.

La banda britànica Depeche Mode, el març d’aquest any, a Viena. / AP / RONALD ZAK

1
Es llegeix en minuts

Després del llançament del seu nou disc, 'Delta Machine', la banda britànica Depeche Mode començarà una gira per Europa i l'Amèrica del Nord en què visitarà més de 40 països i recalarà a Espanya en tres únics concerts. El 15 de gener, al Palau Sant Jordi de Barcelona, i el 17 i 18 de gener, al Palacio de los Deportes de la Comunitat de Madrid.

Les entrades per a aquestes cites es podran adquirir anticipadament els dies 28 i 29 de maig a través de la web d'EL PERIÓDICO, dos dies abans que, el 30, surtin a la venda a Livenation, Ticketmaster i El Corte Inglés.

L'últim àlbum, 'Delta Machine'

Pioners de l'era postpunk, Depeche Mode ha passat a convertir-se en un dels grups més influents de la música moderna, amb vendes globals de més de 100 milions. Format el 1981 per Martin Gore, Dave Gahan i Andy Fletcher 'Fletch', la banda va llançar el 26 de març el seu vintitresè àlbum, 'Delta Machine', gravat l'any passat a Santa Barbara, Califòrnia i Nova York.  

Notícies relacionades

"Escriure aquest àlbum va ser increïblement descoratjador ja que jo volia que el so d'aquesta col·lecció fos bastant modern. Vull que la gent se senti bé a l'escoltar-lo, i que trobin una mica de pau. Simplement té alguna cosa màgica", va comentar Gore sobre el nou treball. 

"Aquest llançament ens ha canviat completament la idea de com crear un àlbum. Quan xoquem contra una paret, on ens adonem que el so del disc està començant a sonar molt normal, l'espatllem i li donem aquell so orgànic que té Depeche Mode. 'Delta Machine' no és l'excepció, i no puc esperar que tots els nostres fans l'escoltin", va afegir Gahan.