L'èxit de 'Las mejores recetas de mi madre' esgota les existències

Dijous es llança la segona edició del llibre de Josep Roca

Montserrat Fontané, orgullosa amb el llibre

Montserrat Fontané, orgullosa amb el llibre / JOSEP ROCA (TWITTER)

1
Es llegeix en minuts

'Las mejores recetas de mi madre'. Aquest és el nom del llibre escrit perJoan Roca, el gran dels germansdel millor restaurant del món, El Celler de Can RocaEl Celler de Can Roca. Des de divendres passat, el llibre es podia aconseguir ambEL PERIÓDICO per un preu de 9,95 euros, però l'èxit de les receptes de la que ha estat la millor mestra dels germans Roca, va esgotar les existències del llibre diumenge passat. Per aquest motiu, el pròxim dijous serà reeditat i tornarà a estar disponible als quioscos fins al diumenge 19 de maig.

Notícies relacionades

Es tracta d'un llibre que recull més de 120 receptes pròpies de lacuina tradicional catalana i que poden preparar tant els experts com els 'amateurs', ja que els plats estan explicats de forma senzilla. L'import que generaran els drets d'autor derivats del llibre es donaran al Banc d'Aliments de Girona.

 Twitter 

Josep Roca és un usuari actiu de les xarxes socials, sobretot de Twitter, i així ho va demostrar diumenge passat 12 de maig quan va penjar unafoto de la seva mare, Montserrat Fontané, mostrant que contenta que estava amb la publicació del llibre.