CONCERT AL palau sant Jordi

Entrades per a Melendi, a EL PERIÓDICO

Melendi.

Melendi.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Melendi oferirà un tercer concert al Palau Sant Jordi el 18 d'octubre vinent després d'esgotar les entrades per a dos concerts més a Barcelona. EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ofereix als seus lectors la possibilitat d'accedir en exclusiva a la venda d'entrades per a aquesta nova actuació. Des d'avui i fins diumenge EL PERIÓDICO anticipa la venda de tiquets a través de la seva webelperiodico.cat.

Compra aquí tus entradas para Melendi en el Palau Sant Jordi (18/10/2013)

Notícies relacionades

Els fans de l'artista pop amb cançons que van des de la rumba i el flamenc fins al rock alternatiu podran des de demà, divendres, fins diumenge a la mitjanit reservar entrades per obtenir les millors localitats a través de la web del diari, perquè no hi haurà cap altre punt de venda actiu per a aquesta actuació.

Des d'aquest mateixa noticia s'accedeix a l'enllaç per poder accedir a la taquilla virtual del concert en què Melendi desgranarà les cançons del seu últim treball,Lágrimas desordenadas, un disc en el qual el cantant, a qui l'èxit va sorprendre sent molt jove, mostra la seva evolució. També repassarà els èxits dels seus discos anteriors, convertits en himnes urbans, alguns dels quals surten del seu aclamat treball de debut,Sin noticias de Holanda,o deLa curiosa cara de tu padre.