INICIATIVA SOLIDÀRIA

Dolo Beltran, Helena Miquel i Elena Gadel graven una cançó per finançar projectes de Sant Joan de Déu

El cantautor Miquel Abras és l'autor de la peça 'L'esperança és el regal'

Diversos famosos graven una cançó per finançar projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

Artistes i grups comHelena Miquel (Delafé y las Flores Azules),Dolo Beltran (Pastora), Miquel Abras, Elena Gadel, Sara Pi, Teràpia de Shock iJofre Bardagíparticipen en la cançó 'L'esperança és el regal'. Es tracta d'un projecte solidari: els beneficis es destinaran a finançar projectes de l'Hospital Sant Joan de Déu. El tema l'ha compost Abras i en el gravació també hi participa un cor de nens, així com voluntaris i professionals de l'hospital.

Notícies relacionades

'L'esperança és el regal' s'editarà amb un videoclip en un DVD que es podrà adquirir als punts de venda habituals per només tres euros. Aquesta iniciativa té el suport desinteressat dels artistes, així com de la productora Música Global Discogràfica, l'estudi de gravació 44.1, el realitzador del videoclip, Joan Lluís Arruga, i altres entitats com LightSound, Lastcrit i Patik que han col·laborat en el rodatge.

Festa a l'hospital

L'Hospital Sant Joan de Déu organitzarà com cada any l'encesa de llums del seu arbre de Nadal, i en aquesta ocasió artistes, nens, famílies i professionals del centre interpretaran aquesta esperançadora cançó. L'acte tindrà lloc el dia 12 de desembre, a les cinc de la tarda, a l'entrada principal. D'altra banda, el vídeo de la cançó és la felicitació de Nadal que enviarà aquest any.