01 nov 2020

Anar al contingut

ALIANÇA EMPRESARIAL

El Teatre Goya passa a dir-se Teatre Goya Codorníu després d'un acord de patrocini

La iniciativa forma part de l'objectiu de buscar noves fórmules en les arts escèniques davant la crisi i la pujada de l'IVA

El teatre Goya, un dels més antics de Barcelona, passarà a dir-se Teatre Goya Cordorníu després d'un acord de patrocini amb aquesta empresa, una de les més destacades del sector de la producció de cava.

A partir de l'acord establert, Focus, l'empresa que gestiona el teatre des del 2008, després de la seva important remodelació, cedeix a Codorníu els drets de nom o denominació, que permetran a l'empresa productora de cava català ser present a la nova façana del teatre.

L'acord s'ha presentat aquest dijous en un acte en què s'ha descobert la nova façana del Goya, amb l'assistència de la presidenta del grup Codorníu, Maria del Mar Raventós, i el president del grup Focus, Daniel Martínez de Obregón.

Aquesta iniciativa forma part de l'objectiu de les empreses d'arts escèniques de buscar noves fórmules que ajudin els teatres a pal·liar les dificultats econòmiques del sector, a les quals s'afegeix, a partir de l'1 de setembre, l'increment de l'IVA.

L'empresa de cava ha declarat la seva intenció d'"acostar-se a un entorn cultural i al públic en general, sense ser invasius", i ha recordat l'acord que van establir amb el teatre Novedades, també de Barcelona, el 2006.