FESTIVAL DE MÚSICA

Björk cancel·la l'actuació al San Miguel Primavera Sound

L'artista té un problema a les cordes vocals que l'obliga a cancel·lar la gira

Björk, en una imatge promocional.

Björk, en una imatge promocional.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'organització del festival San Miguel Primavera Sound ha anunciat la cancel·lació de l'actuació de Björk, un dels grans reclams del cartell d'aquest any, per un problema mèdic a les cordes vocals. La carismàtica artista islandesa havia d'actuar el 2 de juny al Parc del Fòrum, així com el 9 de juny a l'Optimus Primavera Sound de Porto.

Notícies relacionades

Segons un comunicat del festival, Björk s'havia vist obligada a anul·lar algunes dates de la seva gira a causa d'una inflamació d'un nòdul a les cordes vocals. Davant la possibilitat que aquest problema li pogués perjudicar la veu de manera permanent, el metge especialista de la cantant li ha recomanat que faci repòs total i no prossegueixi amb la gira.

Donada la importància d'aquesta baixa en el cartell, l'organització ofereix la possibilitat de sol·licitar la devolució de l'import de les entrades de dia, sempre que hagin estat adquirides amb data de compra anterior al 10 de maig i no hagin estat utilitzades per accedir al festival. En breu s'informarà sobre l'operativa per a la devolució de l'import d'aquestes entrades. La composició definitiva del cartell i els horaris d'actuacions per als dos festivals es donarà a conèixer en els pròxims dies.