ELS 'OSCARS' DE LA MÚSICA ESCALFEN MOTORS

Adele i Beach Boys ultimen el seu retorn als Grammy

Diumenge la cantant britànica i gran favorita tornarà a posar a prova les seves cordes vocals després de ser operada fa uns mesos

El llegendari grup californià pujarà a escena després de 20 anys de silenci

La cantant britànica Adele, la gran favorita als Grammy.

La cantant britànica Adele, la gran favorita als Grammy. / MARIO ANZUONI (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El grup nord-americàBeach Boys i la britànicaAdele tornen a la festa dels Grammy que diumenge se celebra aLos Angeles (Califòrnia). Els Oscarsde la música són l'escenari escollit pels llegendaris Beach Boys per a la seva tornada a la plaça musical després de 20 anys de silenci i 50 de la creació del grup surfer. Ells i Adele, gran favorita de la nit, que reapareix per primera vegada després de seroperada de les cordes vocals fa uns mesos, centraran totes les mirades.

Però no seran els únics protagonistes de la vetllada, on hi haurà altres actuacions destacades com les de Chris Brown, Coldplay, Rihanna, David Guetta, Bruno Mars, Paul McCartney, Katy Perry i Bruce Springsteen.

Adele, la reina britànica del soul, es veurà les cares amb el raper nord-americà Kanye West, que lidera el rànquing de nominacions. West està nominat a set categories, mentre que Adele compta amb sis, igual que els Foo Fighters i Bruno Mars.

Millor àlbum

Adele figura en les categories més rellevants. Competeix com a millor àlbum de l'any amb21. Els seus rivals són els Foo Fighters ambWasting light,Lady Gaga i el seuBorn this way,Bruno Mars amb el ballable Doo woops and hooligans i Rihanna, que ha impactat fort ambLoud. I per aconseguir el premi a la millor cançó, amb el seu èxitRolling to de deep, ha de superarHolocene, de Bon Iver,Grenade,de Bruno Mars,The cave,dels seus col·legues britànics Mumford and Sons, iFirework, de Katy Perry.   

Consules

Esports

Dia X davant

Economia

Espectacles

Gent

Internacional

Madrid

Motor

On Line

Opinió

Política

Socdad/Bcn

Societat

Societat

Television

Estiu

Bonnie Tyler

Notícies relacionades

teatre contemporaneo

El Periódico