DOBLE CONCERT AL PALAU DE LA MÚSICA

Rosana repeteix mostra d'energia a Barcelona

La cantant canària presenta el seu disc 'Buenos días, mundo', després de l'èxit del primer concert d'ahir a la nit

EL PERIÓDICO acompanya Rosana durant els assajos del primer concert de la cantant canària a Barcelona, dimecres a la nit. / E. SOTOS / M. TUDELA

1
Es llegeix en minuts
M. TUDELA / E. SOTOS

Rosana repeteix i torna a portar aquesta nit al Palau de la Música el seu torrent d'energia en directe per presentar enconcertel seuúltim disc, Buenos días, mundoDesprés de l'èxit de la seva primera actuació d'ahir a la nit, amb pràcticament totes les entrades venudes, la cantant canària ofereix el seusegon concert a la capital catalana, en el marc del Festival del Mil·lenni.

El moment més emotiu del concert d'ahir a la nit es va viure quan la cantant va interpretar una de les seves cançons, micròfon a la mà, passejant entre el públic.

Firma d'autògrafs a la matinada

El pas deRosana pelPalau de la Música va acabar ahir passades les 2.30 de la matinada. La cantant, com sol ser habitual en ella, va atendre els seus fans després del concert i els va dedicar part del seu temps per firmar discos, entrades i fotos una vegada acabada l'actuació. La cua per obtenir una firma i xerrar una estona amb ella va ser llarga.

Notícies relacionades

Rosana assegura que aBuenos días, mundo reuneix la maduresa assolida al llarg dels anys en la música. El disc aposta per un so més pròxim al rock que al pop amb cançons carregades d'emoció, sentiment i realitat social, segons informa el Festival del Mil·lenni en un comunicat. 

Des que en l'any 1996 la cantautora va llançar el seu primer disc,Lunas rotas, Rosana ha publicat sis àlbums i ha venut més de sis milions de còpies. Per al seu segon concert, aquesta nit, encara queden algunes entrades.

Temes:

Rosana Concerts