"HAURIA D'ASSAJAR MOLT"

Viggo Mortensen: "M'atreviria a rodar en català"

L'actor dels EUA rep un premi d'honor de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida

Viggo Mortensen, a Lleida.

Viggo Mortensen, a Lleida. / LAURENT SANSEN (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / Lleida

L'actor nord-americàViggo Mortensen ha deixat les portes obertes a rodar una pel·lícula en català. "Hauria d'assajar molt", ha explicat aquest divendres aLleida, on ha afegit: "Sí que m'hi atreviria. Suposo que seria un director intel·ligent, i si rodés amb mi parlant en català, el text seria mínim, no és impossible, suposo".

L'actor que va encarnar Aragorn en la trilogia d'El senyor dels anells ha mantingut aquest divendres una trobada amb periodistes a la capital del Segrià, on rep un dels premis d'honor de laMostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

Mortensen comença a rodar la setmana que ve a l'Argentina --país on es va criar--Todos tenemos un plan, l'opera prima d'Ana Piterbarg, i ha assegurat que després d'aquest rodatge no té previst cap projecte cinematogràfic, però sí literari.

Editor de poesia

Notícies relacionades

Mesos després de presentar a BarcelonaAntología de la poesía argentina,Mortensen té previst editar un altre llibre amb altres poetes "que són d'aquesta generació, de la postdictadura a l'Argentina".

En la roda de premsa, l'actor ha fet contínues referències a la sort d'haver interpretatAragorn. "M'ha donat moltes oportunitats que no hauria tingut. Hi ha molts actors bons a tot el món a qui els costa guanyar-se la vida com a actor, com a actriu i s'ha de tenir sort, no només ganes i una mica de talent", ha destacat.