EL FILM OBRIRÀ EL FESTIVAL DE CANNES

Woody Allen diu que Carla Bruni va estar "perfecta" en el rodatge de 'Mitjanit a París'

El director desmenteix que durant el rodatge sorgissin dificultats i que Sarkozy imposés la seva participació

Woody Allen observa la primera dama francesa Carla Bruni-Sarkozy i l’actor nord-americà Owen Wilson durant la filmació de la pel·lícula ’Mitjanit a París’.

Woody Allen observa la primera dama francesa Carla Bruni-Sarkozy i l’actor nord-americà Owen Wilson durant la filmació de la pel·lícula ’Mitjanit a París’. / YOAN VALAT (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La primera dama de França, exmodel i cantantCarla Bruni va estar "absolutament perfecta" en el rodatge de l'últim film deWoody Allen,Mitjanit a París, segons va declarar el cineasta nord-americà.

Allen, que amb la seva cinta obrirà l'11 de maig la 64 edició delFestival de Cannes, va assegurar en declaracions a laràdio RTL que "res del que s'ha llegit als diaris sobre ella és veritat", en al·lusió a unes suposades dificultats amb Bruni durant el rodatge a la capital francesa.

"No vam haver de fer i refer les preses: va actuar molt bé i a la primera", va dir el director sobre els rumors de dificultats d'actuació de Bruni, revelats l'any passat per un diari britànic, en ple rodatge de la cinta.

"Alguns han dit que la vaig voler substituir, i ni se'm va ocórrer. Totes les escenes que vaig escriure per a ella són a la pel·lícula. No la va imposar el seu marit (el president Nicolas Sarkozy), ell va venir un moment, i una sola vegada, al plató", va dir Allen. "A més a més, vam passar un moment excel·lent amb ell", va afegir.

Guia del Museu Rodin

Carla Bruni "interpreta el paper de guia del Museu Rodin, i està absolutament perfecta", va assegurar el director, que va afegir: "Clar que hauria volgut fer més, té talent per a això, però no li vaig poder proposar perquè té altres obligacions".

Notícies relacionades

Allen va declarar a més el seu amor per París: "Era jove, tenia encara no 30 anys i vaig venir com a autor i per un paperet en una pel·lícula tituladaWhat's new, pussycat, el 1965. Només d'arribar a París, me'n vaig enamorar". "Fins i tot, encara que això seria difícil avui, si algú em digués ara 'No torni a casa', estaria temptat de quedar-m'hi (...) Quan penso en les millors gestes de la història de la humanitat, o en la cultura, em vénen dues coses a la ment: l'Atenes del segle V (...) i, després, per descomptat, París".

"París és el miracle més gran del món. Encara que a vegades camino pels carrers i em trobo amb aquestes botigues horroroses, ja m'entén, aquestes trampes per a turistes, com el McDonald's dels Camps Elisis. Per a mi és un crim, una mutilació que desfigura el carrer Rivoli, els grans bulevards o fins i tot les places de París", v a finalitzar Allen.