concert

Rufus Wainwright actuarà al Liceu

El divo canadenc estrenarà el seu nou disc l'11 de maig

Rufus Wainwright.

Rufus Wainwright.

1
Es llegeix en minuts
NANDO CRUZ
BARCELONA

¡Rufus al Liceu! Podria ser un de tants deliris de grandesa del cantant canadenc, però ja és un fet. El pròxim 11 de maig Rufus Wainwright presentarà al Gran Teatre del Liceu el seu nou disc,All days are nights: songs for Lulu. L’àlbum s’editarà a l’abril i Rufus l’interpretarà al recinte barceloní en un concert fastuosament íntim: assegut al piano i amb tots els focus il·luminant l’únic humà que ocuparà l’escenari: ell.

Notícies relacionades

All days are nights: songs for Lulués el sisè disc de composicions originals de Rufus Wainwright. Passa aRelease the stars (2007) després de la qual va publicar dos discos en directe, i a l’òperaPrima donna, que va estrenar l’any passat a Manchester. L’artista canadenc va acabar de gravar el disc els últims dies que va compartir amb la seva mare, la cantant de folk Kate McGarrigle, morta el 18 de gener passat. Tres d’aquestes noves cançons són adaptacions de sonets de Shakespeare.

Les entrades sortiran a la venda el pròxim 3 de març a uns preus que van dels 15 als 65 euros. A més a més del concert de Barcelona, Wainwright actuarà al Teatro Circo Price de Madrid el 5 de maig i al Palacio Euskalduna de Bilbao el dia 9. El concert de Rufus al Liceu se celebrarà just tres setmanes després que Marlango hagi actuat en aquest mateix escenari. I Rufus és un dels col·laboradors estrella deLife in the treehouse, el disc que el grup de Leonor Watling publica la setmana que ve.