FORTUNA DE 1.185 MILIONS D'EUROS

El testament d'Anna Nicole Smith obre una pugna legal per l'herència

Dannielyn, la filla de la 'playmate', és l'única beneficiària de la fortuna

1
Es llegeix en minuts
EFE / MIAMI

El testament d'Anna Nicole Smith, que va morir al febrer per una sobredosi de fàrmacs, ha obert una nova batalla legal al voltant de la que va ser model dePlayboy,aquesta vegada per la custòdia de l'herència.

El testament, que data del 2001 i ha estat presentat davant la justícia per Howard K. Stern, el seu advocat i últim company sentimental, deixa una herència calculada en 710.000 dòlars (uns 526.000 euros) al fill de la model, Daniel. Es dóna la circumstància que aquest va morir per sobredosi, als 20 anys, uns dies abans del naixement de la seva germana Dannielynn.

El pare biològic no figura en el testament

El pare biològic de la nena, el fotògraf Larry Birkhead, tot i guanyar la pugna legal per la paternitat del nadó, no apareix esmentat al testament.

Stern, que era l'encarregat de la custòdia legal de Daniel, va sol·licitar el 7 de maig que un jutge reconegués el document com l'última voluntat de la model i a ell com a marmessor principal del testament.

Birkhead, reconegut

La sol·licitud també assenyala Dannielynn com a única beneficiària i reconeix Birkhead com a pare de la nena. Segons els documents del tribunal, la petició de Birkhead assenyala que, com a "protector i pare de la nena", aquest reuneix la millors condicions per "protegir i salvaguardar els interessos" de la nena respecte als béns rebuts.

Notícies relacionades

Així, Dannielynn podria heretar més de 80 milions de dòlars (gairebé 60 milions d'euros) de la fortuna de 1.600 milions de dòlars (1.185 milions d'euros) del desaparegut marit de Nicole Smith, el petroler texà Howard Marshall.

Ara els jutges hauran de determinar quin dels dos litigants es farà càrrec com a marmessor del fideïcomís que tindrà Dannielynn com a única beneficiària. Les dues peticions seran analitzades en una vista fixada per al 19 de juny.

Temes:

Herències