Nou model

Nissan mostra per primera vegada el nou Qashqai a Barcelona

  • La marca ensenya per primera vegada del 14 al 17 d’abril el supervendes que arribarà al carrer aquest estiu amb una edició especial des de 32.850 euros

Nissan mostra per primera vegada el nou Qashqai a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

El nou Nissan Qashqai arribarà al carrer aquest estiu i ho farà amb una Premiere Edition carregada d’equipament i solucions tecnològiques. La marca ha volgut mostrar-lo per primera vegada als clients a Barcelona aquesta mateixa setmana (14 al 17 d’abril) als seus concessionaris de Sant Just Desvern i al passeig de la Zona Franca de Barcelona. Demà dia 14 i dijous dia 15 el nou Qashqai estarà visible al centre de Motor Llansà (carretera Reial, 135), mentre que els dies 16 i 17 d’abril es podrà veure a les instal·lacions del passeig de la Zona Franca, 61-67.

L’aposta de Nissan amb el nou Qashqai arriba en un moment d’essencial importància per a la marca, amb la intenció de reforçar la imatge al mercat nacional. Des de la primera generació se n’han venut més de 325.000 unitats i el tot camí japonès ha aconseguit ser líder del segment ‘crossover’ durant 14 anys de manera consecutiva.

Notícies relacionades

Per a aquesta nova versió, Nissan ha conservat el concepte, el disseny i el desenvolupament de les dues generacions anteriors del Qashqai: disseny elegant, carrosseria millorada i motorització eficient, tot això combinat amb una gran qualitat i una experiència de conducció digna d’un segment superior. Gràcies a la nova plataforma CMF-C de l’Aliança Renault-Mitsubishi-Nissan, una mostra d’enginyeria avançada, innovació i tecnologia capdavantera, el nou Qashqai tornarà a apujar el llistó del segment ‘crossover’ i els clients podran disfrutar d’aquests atributs.

El nou Qashqai arribarà al mercat aquest estiu des de 32.850 euros, amb una Premiere Edition que es basa en un motor de gasolina d’1,3 litres DIG-T electrificat amb la tecnologia híbrida lleugera (MHEV) de 12 volts de Nissan. Està disponible en dos nivells de potència: 140 CV i 158 CV. Amb 4,42 metres de longitud, és 3,5 centímetres més llarg que el seu predecessor. La seva distància entre eixos, de 2,66 metres, també creix, aptitud que Nissan destaca per prometre més habitabilitat interior, amb més espai per a les espatlles davant i els genolls darrere. Alhora, la capacitat del maleter creix 50 litres, fins als 504 en total.

Temes:

Nissan