Kia

Kia revela les primeres imatges del nou disseny de l'Stinger

El nou disseny realça el caràcter de gran turisme del vehicle, millora la qualitat de l'habitacle i ofereix diferents opcions de colors i materials

Kia revela las primeras imágenes del nuevo diseño del Stinger

Kia revela las primeras imágenes del nuevo diseño del Stinger

3
Es llegeix en minuts
Claudia Rubio

Kia Motors Corporation revela les primeres imatges de l’actualització del Kia Stinger. Com s’aprecia a les fotos, el disseny renovat d’aquesta berlina esportiva d’altes prestacions realça el caràcter de gran turisme del vehicle, millora la qualitat de l’habitacle i ofereix diferents opcions de colors i materials.

 El nou Stinger, mostrat per primera vegada amb la configuració per al mercat coreà, compta amb una sèrie d’actualitzacions de disseny tant a l’exterior com a l’interior. Per fora, Kia ofereix als seus clients més opcions de personalització, mentre que a l’interior s’ofereix un espai més còmode, amb un disseny diferent, nous materials de més qualitat i actualitzacions en el sistema d’informació i entreteniment.

 En paraules de Karim Habib, cicepresident sènior i director global de disseny de Kia: «L’Stinger projecta un aire d’elegància i confort, així com la seva capacitat per realitzar viatges llargs. El model actualitzat es basa en l’esvelt disseny de gran turisme que vam introduir fa tres anys, amb un estil modern i un subtil toc d’agressivitat per reafirmar la seva presència a la carretera. L’interior també ha sigut millorat, els nous elements de disseny i les tecnologies incorporats a l’Stinger l’acrediten com un consumat gran turisme».

 El nou disseny exterior del Kia Stinger | Foto: KiaActualització del disseny exterior

 La calandra «tigernose» característica de Kia es troba entre els nous fars led de l’Stinger, amb un nou disseny i llums diürns led. Es pot destacar que quan els llums s’activen creen una avantguardista firma de llum, amb marcats esclats lleugerament inclinats cap a la part davantera del vehicle. Quant a la part posterior, també s’incorpora una nova i diferent firma de llum, que s’estén a l’amplada del vehicle reproduint la forma del subtil aleró integrat a la tapa del maleter. Així mateix, els nous intermitents són formats per un conjunt de deu unitats led individuals, que imiten l’aparença de la bandera de quadres feta servir en competició per assenyalar el final d’una cursa.

 Tots aquells clients que adquireixin les versions més potents de l’Stinger, podran comptar opcionalment amb silenciadors d’escapament de gran diàmetre, un difusor posterior més ressaltat i inspirat en els cotxes de competició, i el color de carrosseria plata brillant.

 Pel que fa al color de la carrosseria, el nou Kia Stinger estarà disponible amb dos nous paquets exteriors. A molts mercats de tot el món, les variants d’altes prestacions es distingiran gràcies al nou paquet Dark, amb un marc negre brillant del difusor, unes sortides d'escapament negres de gran diàmetre i l’emblema de l’Stinger a la contraporta posterior acabada en negre. Per la seva banda, de manera exclusiva per a Amèrica del Nord, Kia oferirà el nou paquet Black, que inclou noves llantes d’aliatge de 19 polzades en color negre mat, i un acabat enfosquit per al nou aleró situat sobre la tapa del maleter, les carcasses dels retrovisors i les motllures laterals.

 La part davantera del nou Kia Stinger | Foto: Kia La part posterior del nou Kia Stinger | Foto: KiaActualització del disseny interior

 L’interior del nou Stinger es distingirà per una sèrie de subtils modificacions concebudes per realçar la faceta de gran turisme d’aquest model i crear un ambient més elegant i luxós a l’habitacle.

 La secció inferior del volant presenta un nou acabat metàl·lic, que fa joc amb el bisell cromat que ara envolta la instrumentació 100% digital de 7 polzades (18 centímetres). A més, el mirall retrovisor no té marc, per això atorga una aparença més moderna al vehicle i en millora la visibilitat posterior.

 Segons la versió, el ‘tablier’ i les portes estan acabades amb noves costures de contrast, mentre que la consola central s’ofereix amb acabaments d’alumini o de fibra de carboni. A la part superior del ‘tablier’ es troba el millorat sistema d’infoentreteniment i navegació de Kia, amb una pantalla tàctil de 10,25 polzades (26 centímetres). Així mateix, Kia inclou a l’habitacle un nou sistema d’il·luminació ambiental, que permet als conductors seleccionar un dels 64 colors disponibles per alterar subtilment l’ambient interior.

 Respecte als colors interiors, el nou Stinger està disponible amb un nou color interior i amb diferents opcions de materials, depenent del mercat. Als mercats globals de Kia, les noves opcions inclouen la tapisseria napa amb acabat en negre Saturn, vermell o beix, que s’afegeixen a les opcions existents de pell i cuir sintètic. Es pot destacar que amb la nova opció de negre Saturn, els seients estan acabats amb ant negre amb costures vermelles en contrast.

 El nou disseny interior del Kia Stinger | Foto: KiaPròximament, més detalls

Notícies relacionades

 El nou Kia Stinger es comercialitzarà a Corea durant el tercer trimestre del 2020, i més endavant s’iniciaran les vendes a molts dels mercats mundials de Kia. Pròximament, la firma coreana revelarà més detalls sobre l’actualització de l’Stinger, incloent-hi les noves tecnologies i sistemes de propulsió.

Nou Kia XCeed PHEV amb motor híbrid endollable

Temes:

Cotxes