Alonso reclama una sanció per a Sainz i Carlos es defensa

Alonso reclama una sanció per a Sainz i Carlos es defensa
2
Es llegeix en minuts

El primer desacord de la temporada entre Fernando Alonso i Carlos Sainz ha arribat quan menys s’esperava. A Austràlia, el madrileny es va emportar ‘posat’ l’asturià a la resortida i va rebre una dura sanció que el va deixar sense punts a Melbourne, i va passar així del quart al dotzè lloc. Alonso, contra tot pronòstic, va sortir a defensar-lo i malgrat que l’acció de Carlos li podria haver costat el podi, no va dubtar a considerar «massa severa» la penalització. Avui, però, Alonso ha reclamat una sanció per a Sainz per haver-lo obstaculitzat a Baku, quan ni tan sols estaven en joc les places de podi.

Fernando, que ha remuntat des de la vuitena posició de la graella i ha acabat sisè en la primera carrera esprint de la temporada, ha sorprès amb les seves declaracions posteriors, al suggerir que li havien de donar el cinquè lloc i sancionar Sainz: «El DRS sembla que aquesta vegada sí que ha funcionat després dels problemes des de divendres i aquesta és la paraula que més hem fet servir aquest cap de setmana. Dues vegades sí que ha funcionat, l’última no ho sé perquè no he mirat el retrovisor, ho analitzarem aquesta nit. Hem sumat bons punts avui i no era fàcil sortint vuitens. Veurem ara si podem ser cinquens perquè en Carlos m’ha portat contra el mur al revolt dos, ha sigut una mica sorprenent. A veure si poden fer alguna cosa i guanyem aquesta posició. I de cara a demà sortim més avançats, la més bona notícia aquest cap de setmana tan complicat per a nosaltres seria un ‘top cinc’ demà», ha valorat.

Notícies relacionades

Uns minuts més tard ha comparegut Carlos Sainz davant les càmeres de DAZN i quan li han comentat les queixes d’Alonso, s’ha defensat. «No recordo a quina acció es refereix Alonso. Crec que ha sigut mentre em defensava de Hamilton», ha comentat el madrileny jugant a la badada.

«Estava fent el que podia i m’ha sorprès en Fernando, que s’ha afegit a la batalla. M’he intentat fer tan ample com he pogut en pista i ha sigut una bona batalla. No he pogut fer-hi res més», ha dit Sainz sobre l’incident, que no ha sigut investigat pels comissaris per avaluar un possible càstig.