F-1

Hamilton canvia la seva unitat de potència i rebrà sanció

Hamilton canvia la seva unitat de potència i rebrà sanció
1
Es llegeix en minuts

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va canviar la seva unitat de potència i components relacionats i haurà d’assumir una sanció en la graella de sortida del Gran Premi d’Itàlia, setzena prova del Mundial de fórmula 1, que se celebrarà diumenge al circuit de Monza, va informar el seu equip.

L’heptacampió del món va per la quarta unitat de potència i el número que té assignat per a la temporada.

Hamilton rebrà una penalització però de moment no s’ha confirmat de manera oficial si el pilot de Stevenage serà relegat al final de la graella.

La tercera unitat de potència de Hamilton va quedar feta malbé al xocar contra l’espanyol Fernando Alonso (Alpine) en la catorzena carrera de la temporada, el Gran Premi de Bèlgica, que es va disputar fa dues setmanes a Spa-Francorchamps, on va haver d’abandonar.

Notícies relacionades

La setmana passada, el pilot britànic es mantenia líder quan es va rellançar la carrera del Gran Premi dels Països Baixos i només quedaven 12 voltes, però en aquell moment el va superar el neerlandès Max Verstappen.

Després del vigent campió, també el van avançar el seu company d’equip, el britànic George Russell, i el monegasc Charles Leclerc (Ferrari).