Fórmula 1

Ridícul d’Alpine després de la plantada d’Alonso: ¡anuncien Piastri i aquest ho desmenteix!

L’australià rebutja haver firmat per al 2023 minuts després que l’escuderia confirmés el seu fitxatge

Ridícul d’Alpine després de la plantada d’Alonso: ¡anuncien Piastri i aquest ho desmenteix!

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Els esdeveniments surrealistes a Alpine se succeeixen dia a dia... i hora a hora. Després de la plantada de Fernando Alonso per marxar a Aston Martin el ridícul va a més. L’escuderia ha anunciat el fitxatge d’Oscar Piastri per substituir-lo el 2023 i el pilot ho ha desmentit taxativament: «No pilotaré per a Alpine l’any que ve».

El drama creix per moments: l’escuderia va demanar al pilot oceànic que es busqués un altre seient perquè va decidir renovar Fernando Alonso. Després del fitxatge del d’Oviedo per Aston Martin, a Enstone han volgut recórrer una altra vegada a Piastri perquè reemplaci el ‘14’, però han arribat massa tard. El futur de l’australià no és a Alpine i ara l’equip ha de buscar un nou company per a Esteban Ocon.

Els comunicats creuats d’Alpine i Oscar Piastri

La reconstrucció de l’escuderia francesa semblava haver-se tancat per la via ràpida. «Alineació de pilots 2023 confirmada: Esteban Ocon i Oscar Piastri. Després de quatre anys com a part de la família Renault i Alpine, el pilot de reserva Oscar Piastri ascendeix a un seient de carrera junt amb Esteban Ocon a partir del 2023», publicava l’equip a Twitter.

Notícies relacionades

L’únic que ha quedat clar és l’evident falta de comunicació a Alpine, ja que Oscar Piastri no ha trigat a contestar públicament: «Entenc que, sense el meu consentiment, Alpine F1 ha publicat un comunicat de premsa a última hora de la tarda que conduiré per a ells l’any vinent. Això està malament i no he firmat un contracte amb Alpine per al 2023. No conduiré per a Alpine l’any vinent».

L’australià no només desmenteix el fitxatge, sinó que també deixa clar que no pilotarà per a Alpine. Això fa créixer els problemes per a l’encara equip de Fernando Alonso, que entra en una important crisi en plenes vacances de la Fórmula 1. No se sap fins on arribarà el culebró, però no sembla ni de bon tros haver acabat.

Així va el mundial de constructors:

  1.  Red Bull 431

  2.  Ferrari 334

  3.  Mercedes 304

  4.  Alpine 99

  5.  McLaren 95

  6.  Alfa Romeo 51

  7.  Haas 34

  8.  AlphaTauri 27

  9.  Aston Martin 20

  10.  Williams 3