MÁRQUEZ TORNA AMB UN CINQUÈ LLOC

Martín (Ducati) guanya en solitari la carrera a l’esprint de Le Mans

  • ‘Martineitor’, un dels pilots més veloços a una volta, ha aconseguit superar Binder (KTM) i Bagnaia (Ducati) en la carrera a l’esprint del Gran Premi de França

Martín (Ducati) guanya en solitari la carrera a l’esprint de Le Mans

FARO / JESÚS ROBLEO

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El Mundial comença a contestar el domini superior del campió ‘Pecco’ Bagnaia (Ducati), ja que avui, en el preciós, popular i atapeït circuit de Le Mans, amb més de 60.000 espectadors, l’ha guanyat i molt còmodament el seu company de marca, el madrileny Jorge Martín, que ha dominat la curta carrera de 13 voltes, en què ha compartit podi amb el sud-africà Brad Binder (KTM), clar aspirant al títol de MotoGP, i el mateix Bagnaia.

La carrera, que ha tingut dos grans protagonistes més com són Luca Marini (Ducati), el germanastre de Valentino Rossi, el vuit vegades campió del món Marc Márquez (Honda), que, en l’estrena amb el xassís Kalex, ha estat durant les 13 voltes al top-5, i ha demostrat així que, en efecte, havia tornat per atacar i no defensar-se. Márquez ha estat impressionant durant tot l’esprint i ha estat llepant el podi en la seva tornada a la competició després d’un mes i mig d’inactivitat.

Enfrontament Bagnaia-Márquez

Mentre Martín i Binder s’escapaven, Márquez, Bagnaia i Mancini han lluitat durament pel bronze del podi francès. El campió italià s’ha queixat, després de la carrera, d’un dels avançaments de Márquez, ja que ha considerat que ha anat «molt al límit». El cert és que quan el campió italià ha superat Márquez, s’ha escapat. Marini, que s’ha aprofitat de la pugna entre els dos campions de MotoGP, per col·locar-se tercer, ha pogut suportar, al final, l’atac de MM93.

Notícies relacionades

«La veritat és que soc superfeliç perquè, en aquest esport, és molt important sentir la moto, tenir sensacions de guanyador, és a dir, que pots lluitar per la victòria i aquesta impressió, que fa moltes carreres que persegueixo, l’he aconseguit trobar- aquí, a Le Mans, un traçat recargolat i molt divertit», ha comentat Martín, que sol protagonitzar grans dissabtes però no grans diumenges.

Mundial de pilots: 1. ‘Pecco’ Bagnaia (Ducati, Itàlia), 94 punts; 2. Brad Binder (Sud-àfrica, KTM), 71; 3. Marco Bezzecchi (Ducati, Itàlia), 68; 4. Jorge Martín (Espanya, Ducati), 60 i 5. Luca Marini (Itàlia, Ducati), 54.