AUGMENTA L’AUDIÈNCIA DE LES MOTOS

Movistar+ oferirà el Mundial de MotoGP després d’un pacte amb DAZN

  • Les dues grans plataformes de pagament compartiran els seus esdeveniments en diferents canals, entre els quals la Premier League, el Mundial de motociclisme i la F-1

  • Movistar completa les seves aliances amb Netflix i Disney+ arribant a un acord amb els millors esdeveniments esportius que, fins ara, tenia DAZN

rozas55992118 retratos entrevis joan mir foto   suzukimotogp201126104522

rozas55992118 retratos entrevis joan mir foto suzukimotogp201126104522 / FAlePhoto

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Movistar+, la plataforma líder en entreteniment a Espanya, i DAZN, la plataforma líder global de ‘streaming’ d’esport en directe i sota demanda, han arribat a un acord per oferir més contingut esportiu als seus clients. L’aliança comporta la distribució de continguts de DAZN a través de nous canals a Movistar+. Gràcies a aquest acord, DAZN adquireix en exclusiva l’explotació del Mundial de F1 a Espanya fins al 2023, competició que es podrà disfrutar a DAZN i a través del nou canal DAZN F1, que estarà disponible per als clients de les dues plataformes a partir de l’1 de març.

Aquest acord integrarà la plataforma DAZN a Movistar+ al llarg d’aquest any. Aquesta nova aliança de Movistar s’afegeix a les ja consolidades amb altres plataformes de continguts com Netflix o Disney+ i reafirma Movistar com a líder del mercat d’entreteniment a Espanya amb una oferta esportiva inigualable. Per la seva banda, DAZN, que ja és present a més de 200 països i territoris, ha tancat el 2020 acords estratègics de col·laboració amb operadors i televisions de pagament com Vodafone i Deutsche Telekom i Telefónica O2 a Alemanya, Vodafone a Itàlia i KDDI al Japó, a fi de facilitar l’experiència i l’accés a tots els aficionats a l’esport.

Els nous canals

Notícies relacionades

Els clients Prèmium de Movistar i els que ja disposaven del contingut Fórmula 1 en la seva oferta podran accedir des del dijous 21 de gener als continguts de DAZN, com és el Mundial de MotoGP, a través dels nous canals DAZN 1 (dial 59) i DAZN 2 (dial 60), i altres canals multiesdeveniment que s’aniran incorporant per donar cobertura a totes les competicions. Entre les competicions més destacades que ofereix DAZN hi ha la Premier League, el Mundial de MotoGPTurkish Airlines EuroLeague, la Copa del ReiUFC, la CONMEBOL Libertadores, l’EuroCup de bàsquet, el circuit WTA o la Copa Italiana.

Després d’aquest acord, DAZN oferirà tota la cobertura del Mundial a la seva plataforma de ‘streaming’. A més, a partir de l’1 de març, DAZN distribuirà el canal DAZN F1 que Movistar+ oferirà a tots els seus clients Prèmium i als que ja disfruten l’opció Fórmula 1. Gràcies al fitxatge de Carlos Sainz per Ferrari i amb la tornada de Fernando Alonso al Mundial a l’equip Alpine (Renault), els usuaris de Movistar+ i DAZN viuran una de les temporades més esperades dels últims anys.