EL PERDEDOR DE MOTO2

Rins no troba explicació al seu nou fracàs

El pilot català, que ja va perdre el títol de Moto3 davant Viñales el 2013, intentarà consolar-se a València amb el subcampionat

rins

rins

2
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Àlex Rins (Kalex) estava avui molt consternat després de la seva decebedora carrera. Mentre Sito Pons, propietari de l'equip Páginas Amarillas-HP, intentava consolar la seva gent per l'esforç fet durant tota la temporada, que es tancarà d'aquí 15 dies a Xest (València), Rafa Rins, pare del pilot, observava pacient, amb cara molt seriosa, com el seu fill explicava el desastre que li ha impedit mantenir viu el campionat fins a l'última cita.

CAP DE SETMANA HORRIBLE

“Ha sigut un cap de setmana dolent, molt dolent per a nosaltres, digne d'oblidar-se, ja que les condicions climatològiques i la pista tan variable no m'han permès agafar ritme ni fer res amb els comandaments de la moto, ni als entrenaments, ni a la carrera”, ha començat lamentant-se Rins, que la temporada que ve corre a MotoGP conduint una poderosa Suzuki, com a company d'equip de l'italià Andrea Iannone.

Àlex Rins

PILOT DE PÁGINAS AMARILLAS-hp

"Ha sigut un cap de setmana per oblidar. Al principi, en mullat, anava bé, estava animat, però quan s'ha començat a assecar, la moto s'ha convertit en inconduïble. No he pogut. Ho sento"

“Quan la pista estava mullada, quan plovia, quan hem començat sobre aigua, em sentia bé i animat per remuntar. En realitat, les primeres voltes he remuntat bastant, sortint des de la vuitena fila. Però així que s'ha començat a assecar, la moto ja no la podia pilotar igual, he perdut la confiança perquè, quan obria gas, la roda del darrere em patinava moltíssim i tenia por de tornar a caure, com em va passar al Japó i Austràlia. Una verdadera llàstima”.

FELICITACIÓ AL BICAMPIÓ

Notícies relacionades

Rins, que ha felicitat Zarco “perquè és un brillant campió, ja que ha tingut l'ambició de repetir títol i, sobretot, la virtut de ser molt regular i constant”, intentarà aconseguir el subcampionat de Moto2 a Xest (València), en l'última carrera. “Ara que ja no ens hi juguem res, o no lluitem pel títol, serà el moment de passar-s'ho bé i fer disfrutar la nostra afició”.

Rins, com li va passar a l'última carrera del 2013, a València, quan tenia a l'abast de la mà el títol de Moto3 i el va perdre davant Maverick Viñales, no ha pogut arrodonir, tampoc aquest any (ja va fallar l'anterior), la conquista del seu primer títol abans de fer el salt a MotoGP, amb 20 anys, cert, una edat molt jove que l'ajudarà a agafar experiència en la categoria 'reina', on potser explotarà les seves condicions de gran pilot.

Temes:

Álex Rins