Zarco comença a tenir cara de bicampió

El pilot francès augmenta fins als 34 punts el seu avantatge sobre el català Rins després de guanyar a Àustria

zarco-afp-michal-cizek

zarco-afp-michal-cizek / MICHAL CIZEK (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

El francès Johan Zarco, que l'any que ve farà el salt a MotoGP de la mà de Yamaha, que el col·locarà en el seu equip 'satèl·lit' de Tech3 en el lloc que deixa vacant el català Pol Espargaró, ja comença a tenir cara de bicampió del món, ja que avui ha augmentat fins als 34 punts, més d'una victòria, el seu avantatge sobre el català Àlex Rins, que no s'acaba de creure la possibilitat que pot ser campió de Moto2.

ZARCO, GRAN DOMINADOR

Zarco, que ha dominat a plaer la carrera de la categoria intermèdia en el Gran Premi d'Àustria, que se celebra a Spielberg, sempre davant l'italià Franco Morbidelli i el suís Thomas Luthi, tots amb Kalex, no ha tingut problemes a superar per més de tres segons tots els seus perseguidors i ha sumat la seva cinquena victòria (Argentina, Itàlia, Catalunya, Alemanya i Àustria) en deu carreres.

ESPRINT FINAL DE RINS

La prova només ha tingut l'al·licient de saber qui seria el tercer acompanyant de Zarco i Morbidelli al podi, ja que Rins, que ha fet unes excel·lents últimes cinc voltes, ha atrapat Luthi, l'ha avançat en una passada molt atrevida en un revolt de dretes (el pilot suís fins i tot ha protestat perquè ha considerat que el català l'havia empès cap a fora) i Rins, que l'any que ve correrà a Suzuki MotoGP, ha aconseguit, finalment, el bronze, però ha cedit 9 punts davant Zarco.

CLASSIFICACIÓ DEL MUNDIAL

Notícies relacionades

Mundial de Moto2: 1. Johan Zarco (França), 176 punts; 2. Àlex Rins (Espanya), 142 punts; 3. Sam Lowes (GB), 121 punts; 4. Thomas Luthi (Suïssa), 106 punts i 5. Takaaki Nakagami (Japó), 92 punts.

 

Temes:

Álex Rins