El campió Zarco entra en la lluita de Moto2

El pilot francès derrota Rins en el duel de Barcelona i s'acosta als líders del campionat

 

  / EFE / ALEJANDRO GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / MONTMELÓ

El francès Johann Zarco (Kalex), encara flamant campió del món de Moto2, ha donat un gran cop a Montmeló, on dissabte va dir que guanyaria “perquè ho he de fer per Luis Salom”, al guanyar, amb enorme autoritat, el Gran Premi de Catalunya després d'una dura lluita amb Àlex Rins (Kalex), el suís Thomas Luthi (Kalex), el japonès Takaaki Nakagami (Kalex) i el malai Hafizh Syahrin (Kalex).

TRIOMF SENSE CELEBRACIÓ

Zarco, que tenia una cosa guardada, especialment a l'hora de cuidar les seves rodes, ha protagonitzat una estirada espectacular quan faltaven cinc voltes i ha creuat la meta com a vencedor, sense celebrar-ho especialment, és a dir, que la tombarella que sempre protagonitza des d'algun dels murs del traçat on guanya aquesta vegada no l'ha feta, en honor de Luis Salom.

“Bé, hem d'estar contents, hem homenatjat Luis amb una gran carrera, és cert, m'hauria agradat guanyar i, sobretot, sortir del gran premi de casa com a nous líders”, ha reconegut Rins. “Des que va morir divendres vaig decidir que aquesta victòria seria per a Luis i per això he demanat als meus companys de podi que ho celebrem tots junts en honor del nostre amic desaparegut”.

Notícies relacionades

Classificació de Moto2: 1. Johann Zarco (Kalex), 42 minuts 31.347 segons; 2. Àlex Rins (Kalex), a 4.180 segons; 3. Takaaki Nakagami (Kalex), a 9.313 segons; 4. Hafizh Syahrin (Kalex), a 10.777 segons i 5. Thomas Luthi (Kalex), a 10.961 segons.

Mundial de Moto2: 1. Àlex Rins (Espanya), 116 punts; 2. Sam Lowes (GB), 108 punts; 3. Johann Zarco (França), 106 punts; 4. Thomas Luthi (Suïssa), 93 punts i 5. Hafizh Syahrin (Malàisia), 60 punts. 

Temes:

Luis Salom Moto2