L’Àmbit B30 renova el seu executiu, liderat per l’alcaldessa de Mollet

Ayuntamiento Mollet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 inicia una nova etapa arran del nomenament dels representants dels ajuntaments sorgits després de les eleccions municipals del 28 de maig. Entre aquests nous nomenaments figura el de la presidència de l’entitat, que passa a recaure en Mireia Dionisio Calé (PSC), alcaldessa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Ha estat en l’última reunió de la Comissió Executiva en què s’ha informat d’aquests canvis i s’ha donat la benvinguda als nous membres. En aquesta mateixa trobada de l’11 de juliol es van designar els càrrecs, el fins ara president de l’associació, Josep Monràs, es va acomiadar i es va destacar la fortalesa de l’entitat com a aglutinadora de forces de totes les entitats membres. Va agrair la feina duta a terme per tot el grup i es va posar a total disposició de l’executiva.

Durant la reunió, Dionisio va agrair la tasca desenvolupada per Monràs durant aquest temps i així mateix va valorar els projectes en marxa de l’associació per posicionar l’eix de la B30 com a pol econòmic del sud d’Europa.

La nova presidenta de l’associació, Mireia Dionisio, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i llicenciada en Dret per la UAB, a més de diplomada en Gestió i Administració Pública per la UB, i màster en Gestió i Administració Local. Ha sigut regidora de l’Ajuntament de Mollet del Vallès des del 2007 i és alcaldessa de la ciutat des del 2022.

Nova etapa de la Comissió Executiva

Notícies relacionades

El passat 26 de març del 2021, el Consell General de l’Associació Àmbit B30 elegia per unanimitat la Comissió Executiva, presidida llavors per Josep Monràs com a representant de l’Ajuntament de Mollet, per un període de quatre anys. Amb els representants sorgits dels nous consistoris, les vuit vicepresidències en aquesta nova etapa queden configurades de la manera següent: el primer tinent d’alcaldia, Carles Brugarolas (Junts), l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC), l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia (Comuns). Finalment, s’ha atorgat la secretaria de l’associació a la regidora de l’Ajuntament de Martorell, Rosa M. Cadenas (Junts).

Organitzacions empresarials, empreses i sindicats

Les organitzacions que participen en l’Àmbit B30 són la Cambra de Comerç de Sabadell, en representació de les organitzacions empresarials; Comissions Obreres, en representació dels agents socials; la Fundació per la Indústria, en representació d’empreses. També participen en l’associació la Universitat Autònoma de Barcelona, en representació d’universitats, i Eurecat, en representació de centres tecnològics.