Un opípar bufet lliure de Mollet del Vallès conquereix centenars de milers d’usuaris a TikTok

Facebook de Can Prat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un opípar bufet lliure de la localitat catalana de Mollet del Vallès està captant l’atenció de centenars de milers d’usuaris que, enamorats per la seva abundant oferta gastronòmica, consumeixen massivament els seus vídeos a la xarxa social TikTok.

Exemple d’això és el següent vídeo del compte @GastronomiaTuya, que dedica les seves píndoles audiovisuals a descobrir establiments gastronòmics de cap a cap de la gran Barcelona metropolitana, des del popularíssim restaurant El Cruce de Santa Coloma de Gramenet fins al Bar Manolo de l’Hospitalet de Llobregat, tots dos dedicats a tan noble tradició nacional com les tapes.

Mollet del Vallès, per la seva banda, no es queda enrere i aporta a l’oferta de l’esmentat perfil de TikTok el seu bufet lliure Can Prat, ubicat a l’Av. Can Prat, dins del polígon industrial amb nom homònim del municipi del Vallès Oriental, que sota una aparença de masia amaga una vasta carta d’opcions gastronòmiques de tot tipus.

737.300 visualitzacions

Notícies relacionades

El vídeo en qüestió té 737.000 visualitzacions; aquesta dada sorprèn tenint en compte que la resta de peces audiovisuals sobre altres locals gastronòmics de l’àrea metropolitana de Barcelona no passen de les 100.000 tret de comptades excepcions.

En els comentaris a les xarxes socials, els usuaris destaquen tant la diversitat de plats com la positiva relació qualitat/preu de l’establiment, amb un menú per a dies entre setmana (de 16,95€) i un altre per a caps de setmana (de 24,95 € a 26,95 € depenent de la franja horària) i un rang de preus del bufet lliure que va dels 19,95 € als 28,95€ en funció del dia de la setmana.