7 de maig

Mollet fomenta l’activitat física amb la seva tradicional Festa de l’Esport

  • El 80% dels adolescents fan menys exercici físic del recomanat

  • El teu fill es passa cinc hores diàries davant una pantalla el cap de setmana

Mollet fomenta l’activitat física amb la seva tradicional Festa de l’Esport

David Castro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet (Vallès Oriental)acull, com ja és tradició, la Festa de l’Esport amb l’objectiu de fomentar l’activitat física no competitiva entre els nens. Diumenge vinent 7 de maig, l’ajuntament de la ciutat vallesana organitza la 29a edició de la festa al carrer, concretament a l’avinguda Llibertat, on es desplegaran diferents activitats esportives des de les 11 fins a les 14 h. En aquesta edició participaran més d’una desena d’entitats i es trobaran un total de 19 estacions.

El programa d’activitats inclou diferents estacions esportives com, per exemple, atletisme, futbol, 3x3, bàsquet 3x3, minitennis, patinatge, escacs, hoquei, tennis taula, voleibol o karate, entre d’altres. A més, també hi haurà un circuit d’educació viària o el de bicicletes, un rocòdrom i raquetes variades.

Es pot destacar que són activitats lúdiques, no competitives, és a dir, els nens quan participen en una estació obtenen un tiquet i quan en tenen cinc el bescanvien per un obsequi.

Notícies relacionades

La majoria d’activitats estan pensades per a nens de 6 a 12 anys, tot i que en moltes poden participar acompanyats dels seus familiars.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès