Policia Municipal

Comença la campanya de seguretat viària per distraccions al volant a Mollet

  • Mor una àvia de 85 anys a Mollet, arrossegada per un cotxe a la C-17

  • Etalentum obre noves oficines a Granollers i Mollet

Comença la campanya de seguretat viària per distraccions al volant a Mollet
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta última setmana del mes d’abril, la Policia Municipal de Mollet del Vallès, en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, realitza una campanya de seguretat viària sobre les distraccions al volant. Aquestes campanyes són imprescindibles per conscienciar els usuaris i usuàries de la via dels riscos que impliquen les distraccions mentre es condueix i les conseqüències que pot comportar.

Parlem de conductes com realitzar una trucada amb el mòbil, respondre o llegir un ‘whatsapp’ o fins i tot encendre’s un cigarret, que impliquen apartar la mirada de la carretera durant un instant, temps suficient per perdre el control del vehicle, reduir la distància de seguretat i fins i tot provocar un accident de circulació.

L’any passat, a Mollet del Vallès, es van registrar 41 accidents produïts per una distracció en la conducció.

Notícies relacionades

L’última modificació de la llei de trànsit va incrementar fins a 6 punts la sanció per tenir el mòbil a la mà, l’hàbit que més distracció provoca en la conducció.

Per evitar-ho, els agents de la Policia Municipal realitzaran controls en diferents punts de la ciutat per promoure una mobilitat segura i evitar possibles infraccions.