Mollet acull la nova edició de la Mostra Internacional de Titelles

Tindrà lloc els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril del 2023 i hi participen 17 companyies internacionals

Mollet acull la nova edició de la Mostra Internacional de Titelles

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els carrers i les places del centre de Mollet (Vallès Oriental) acolliran 25 espectacles emmarcats en la 16a Mostra Internacional de Titelles (MITMO). Tindrà lloc els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril del 2023, en què participen 17 companyies de caràcter nacional i internacional. En total es faran 60 representacions i 13 hores d’instal·lacions participatives, en el festival organitzat per l’ajuntament i la companyia Galliot Teatre.

A més, hi ha cinc espais escènics d’exterior (inclosos els recorreguts dels espectacles itinerants) i tres d’interior, als quals s’afegeix el Mercat Municipal com a espai complementari.

Els espectacles itinerants de gran format són, un any més, un dels atractius de la mostra. En aquesta ocasió, la MITMO compta amb la presència de la companyia belga Les Contes d’Asphaldt, que porta el seu espectacle de xanques amb marioneta de fil i foc Ottfiredt.

La MITMO manté la seva aposta pel públic majoritàriament infantil i familiar, però també hi ha propostes escèniques pensades per a la joventut. Dissabte a la nit està reservada al públic adult amb l’espectacle Eco, de la companyia Ymedioteatro de Torreperogil (Jaén).

Notícies relacionades

Com a novetat, l’Espai d’instal·lacions titellaires compta amb la presència d’una companyia nacional convidada, la Companyia Arawake, de Burgos, amb el seu muntatge de titelles de tija amb hologrames Titiriscopio. L’oferta es reforça amb les instal·lacions elaborades per la companyia Galiot Teatre, a través de les quals els nens i nenes i les seves famílies es podran posar a la pell dels titellaires.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Barcelona Mollet