Mollet se sensibilitza amb objectius sostenibles

  • La ciutat vallesana inaugura l’exposició «Transformant el món: objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides».

Mollet se sensibilitza amb objectius sostenibles
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Mollet (Vallès Occidental), Mireia Dionisio, i el regidor del programa Agenda 2030, objectius de Desenvolupament sostenible, Josep Monràs, inauguren aquest dijous, dia 16 de març, al centre cívic de Can Borrell l’exposició «transformant el món: objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides».

L’exposició compta amb el coordinador de l’àrea d’Acció Climàtica de la diputació de Barcelona, Martí Domènec, que posa el focus a les «evidències del canvi climàtic» i exposarà diferents accions que es poden impulsar des de les ciutats.

Es tracta del primer acte emmarcat en un conjunt d’activitats que s’aniran impulsant al llarg d’aquest any.

¿Quines activitats es desplegaran?

En el mateix centre cívic, Can Borrell, Mollet acollirà l’exposició ‘Transformant el món’ de l’Associació per les Nacions Unides-Espanya a Catalunya (ANUE)’ del 15 al 31 març i durant el mes vinent, es traslladarà en diferents escoles de la ciutat.

En aquesta línia, també estarà disponible l’exposició d’informació dels projectes de la ciutat d’impuls dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la xarxa d’espais i centres municipals, així com es realitzaran tallers a les escoles de la ciutat durant els mesos de març a maig.

Notícies relacionades

En relació amb els termes digitals, s’han impulsat nous vídeos breus per a les xarxes i canals dels ODS preferents de Mollet amb testimonis de serveis, persones i entitats de la ciutat que realitzen projectes en el marc d’aquests objectius.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès