Ingrés a la presó

Detenen a Mollet un home per 14 robatoris a bars i fleques

Detenen a Mollet un home per 14 robatoris a bars i fleques
1
Es llegeix en minuts
EFE

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir un home després d’haver comès un robatori amb força en un establiment de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), i se’l relaciona amb 14 robatoris més a bars i fleques.

El detingut, que acumula més de 25 detencions per delictes similars, va ser identificat moments després de cometre un dels fets. Al voltant de les 5.00 hores, el comandament de torn de Santa Perpètua de Mogoda va alertar totes les patrulles de la regió que s’acabava de produir un robatori amb força mitjançant el mètode de la ruptura de persiana metàl·lica.

Les imatges recollides pel sistema de videovigilància van arribar també als agents de Seguretat Ciutadana de Mollet, que van reconèixer, sens dubte, un delinqüent habitual que viu al municipi.

Els agents van localitzar aquesta persona de camí a casa seva i durant la identificació van decomissar un dels mòbils que portava i que va resultar ser el del propietari de l’establiment que presumptament acabava de violentar.

Les gestions dels investigadors de la comissaria de Mollet del Vallès, en coordinació amb els de les comissaries de Premià de Mar i Mataró, han pogut establir vincles plausibles amb fets comesos a la Llagosta, Mollet i Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Premià de Mar, Montgat, el Masnou i Mataró.

Notícies relacionades

L’objectiu dels robatoris, sempre comesos amb un mateix patró d’actuació, eren diners i objectes de valor que es poguessin trobar a l’interior. El detingut, que va passar a disposició judicial l’1 de març, va ingressar a la presó per ordre del Jutjat de Guàrdia de Mollet del Vallès.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès