Fins al 29 de gener

Una trentena d’actes omplen l’agenda de la festa major de Sant Vicenç a Mollet

Com a novetat, se celebrarà la primera edició del festival de música electrònica Sound Park Fest

 

  / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una trentena d’actes i activitats pensades per a tots els públics omplen l’agenda de la festa major de Sant Vicenç a Mollet (Vallès Oriental), que va donar el tret de sortida el dia 13 i s’allargarà fins al diumenge 29 de gener.

De l’agenda programada destaquen la presentació de la 38a edició de la revista ‘Notes’ (el 22 de gener a les 13.30 h), la Festa de Ràdio Mollet (el 22 de gener a les 18 h), la Nit de l’Esport (27 de gener a les 20 h), la Cursa de Sant Vicenç (el 29 de gener al matí) i la primera edició del festival de música electrònica Sound Park Fest (el dissabte 28 a les dotze del migdia).

Paral·lelament, coincidint amb la festa major, el Museu Abelló ha programat diverses activitats i jornades de portes obertes tant al mateix museu com a la casa del pintor molletà.

Espai per a la cultura tradicional

La cultura tradicional també té el seu espai a la festa major d’hivern de Mollet. Se celebrarà la mítica plantada i cercavila de gegants; l’actuació de l’Esbart Dansaire; la cercavila i la ballada del Moll Fer, la Santa Teca i la Cuca Mulla, i l’espectacle de foc. D’altra banda, s’ha volgut rendir homenatge als 40 anys de l’entitat Ball de Diables amb el cartell de la festivitat.

Notícies relacionades

«Hem programat una trentena d’activitats dirigides a tots els públics, però hem posat especial èmfasi en aquelles dirigides al públic familiar i jove», ha ressaltat la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet