Vuit esdeveniments

25-N a Mollet: cultura, debats i música en contra de la violència masclista

Les activitats, que intenten posar al centre del debat aquest tipus de violència, se celebraran del 16 al 29 de novembre

25-N a Mollet: cultura, debats i música en contra de la violència masclista

David Castro

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, l’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental), se suma al Dia Internacional per a l’erradicació de la Violència Masclista –25 de novembre– amb una proposta d’activitats variades per a tots els públics pensades per posar el debat al centre i erradicar aquest tipus de violència.

L’acte central serà justament el mateix 25 de novembre amb la lectura del Manifest Unitari a les 12h del migdia davant del consistori. Participaran de l’acte associacions, grups de dones locals i instituts de Secundària de Mollet. També actuaran Merit Fernández i Anna STOrtiz, membres de l’Associació de Músics i Artistes de Mollet (AMAM).

L’Ajuntament de Mollet, amb el suport explícit a aquest manifest, «vol fer pedagogia» especialment entre els més joves i conscienciar la societat en general per tal de «condemnar de manera contundent i sense vacil·lar la violència masclista».

Activitats destacades

Així, i perseguint el mateix objectiu, des del consistori s’han organitzat un conjunt d’activitats participatives que començaran aquest 16 de novembre i finalitzaran el dimarts 29.

Destaquen: la tertúlia en femení El biaix de gènere en la ciència que tindrà lloc dimecres 16 al CIRD Joana Barcala a partir de les 19 h; la xerrada Parlem de la llei només sí és sí, a càrrec de l’advocada del SIAD Raquel Nieto i les psicòlogues Virginia Franch i Gemma Duasso, que es farà el dimecres 23 a les 18.30 h a Can Borrell; el concert amb el duo Diveu el mateix divendres 25 a les 20h en el Centre Cultural La Marineta; i, entre d’altres, el passeig per la ciutat que tindrà lloc el dimarts 29 amb l’objectiu de detectar punts insegurs i/o foscos.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calè, ha manifestat que «un any més, aprofitem aquest dia per portar a terme una sèrie d’activitats per expressar el rebuig més rotund a aquesta violència que, desgraciadament, encara és present en la nostra societat, una violència que obliga a fer servir tots els esforços, tots els recursos i totes les voluntats per prevenir-la i erradicar-la».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet