Solidaritat

El Gran Recapte d’Aliments torna a Mollet el 25 i 26 de novembre

El consistori fa una crida al voluntariat per als torns de 9.00 a 13.00, de 13.00 a 17.00 i de 17.00 a 21.00 hores

De veí a veí. Fundación La Caixa

De veí a veí. Fundación La Caixa / David Campos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per tercer any consecutiu, el Mercat Municipal de Mollet (Vallès Oriental) torna a participar en el Gran Recapte d’Aliments, una campanya solidària per a la recollida d’aliments que se celebrarà el 25 i 26 de novembre a diferents comerços i superfícies de la ciutat.

En concret, es reclamen (sobretot) aliments frescos i proteics, com ara ous, carn, peix o fruites. Els establiments concrets de Mollet que participaran en la recollida són Aldi, Bonpreu-Esclat de Van Borrell, Bonàrea, Cabprabo, Condis i Sorli-Discau.

Als comerços es podran ubicar fàcilment els voluntaris, identificats amb armilles del Banc d’Aliments, en horari de 9.00 a 21.00 hores. Per a aquesta tasca, el consistori fa una crida al voluntariat per als torns de 9.00 a 13.00, de 13.00 a 17.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Les persones que hi estiguin interessades s’hi poden inscriure en línia.

Notícies relacionades

Paral·lelament, també es podran fer donacions monetàries en el moment de la compra als punts identificats amb el logotip del Gran Recapte. Els diners recollits s’entregaran posteriorment a Càritas i la Creu Roja de Mollet, que els invertiran en productes comprats al mateix mercat local.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet