Salut mental

‘Sentim-nos Bé’: el nou projecte de Mollet per fomentar el benestar emocional

Cada dilluns i dijous de 15.00 a 20.00 h a Can Lledó s’oferirà atenció personalitzada a càrrec d’un psicòleg professional

‘Sentim-nos Bé’: el nou projecte de Mollet per fomentar el benestar emocional
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental), amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa el projecte ‘Sentim-nos BÉ’, una iniciativa que busca fomentar el benestar emocional dels nens, adolescents, joves i famílies.

A través de psicòlegs personalitzats, xerrades i tallers escolars, la iniciativa persegueix promoure la salut mental i posar en pràctica accions preventives i comunicatives que tinguin un impacte positiu en el benestar tant emocional com relacional de les persones que hi participin.

Així, a partir d’aquesta setmana, cada dilluns i dijous de 15.00 a 20.00 h a Can Lledó s’oferirà atenció personalitzada a càrrec d’un psicòleg professional que atendrà les persones afectades o familiars que s’hi acostin per demanar consells o pautes. Segons el cas es derivarà al servei més pertinent o s’iniciarà una teràpia. Per participar-hi és necessari demanar cita prèvia a través de sentimnosbe@molletvalles.cat.

Notícies relacionades

‘Sentim-nos BÉ’ compta amb la col·laboració dels principals mitjans de comunicació locals com Som Mollet, Vallès Visió i Ràdio Mollet, que crearan càpsules informatives per a la difusió del projecte, les eines, consells i habilitats bàsiques per actuar davant problemes d’aquesta índole.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet