Accions municipals

Mollet ha invertit 425.000 euros en millores de l’enllumenat públic aquest 2022

El consistori ha posat especial èmfasi en aquells punts on els serveis tècnics i la ciutadania havien detectat un dèficit de llum

Mollet ha invertit 425.000 euros en millores de l’enllumenat públic aquest 2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al llarg d’aquest 2022 Mollet (Vallès Oriental) ha invertit un total de 425.000 euros en millores de l’enllumenat públic. A la llista d’accions es troba la substitució de suports malmesos o la instal·lació de llums led de menys consum.

Si bé s’han realitzat accions a tots els barris de la localitat, el consistori ha posat especial èmfasi en aquells punts on els serveis tècnics municipals i la ciutadania havien detectat un dèficit de llum o fanals en mal estat.

La substitució d’aquests punts de l’enllumenat i la instal·lació dels nous s’ha realitzat amb llums led per augmentar la visibilitat, reduir el consum elèctric, disminuir la contaminació lluminosa i potenciar les energies netes, sostenibles i eficients.

Notícies relacionades

Mireia Dionisio Calé, alcaldessa de Mollet del Vallès, ha destacat que l’actuació ha sigut «molt important, no només per la inversió, sinó per la millora de la il·luminació que en alguns punts de la ciutat era del tot necessària». Per la seva banda, el regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto Cervera, ha ressaltat la importància d’«il·luminar bé els carrers amb el menor cost ambiental i econòmic possible».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet