Salut

Mollet ofereix un curs de reanimació cardiopulmonar

La formació ensenyarà a fer compressions toràciques i respiracions de suport, així com el maneig per utilitzar un desfibril·lador

Mollet ofereix un curs de reanimació cardiopulmonar

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) posarà en marxa una nova formació de reanimació cardiopulmonar el 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta en una jornada intensiva de matí (10 a 14h) i tarda (15.15 a 19.15h).

L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar els participants perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por de fer-ho si es troben en una situació que ho requereix.

Continuant amb el procés de formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) i el desfibril·lador extern automàtic (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa el 2014, el curs ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com el maneig per utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Notícies relacionades

Mollet compta amb 30 desfibril·ladors, 11 en equipaments municipals i quatre més a la via pública, als quals cal sumar-hi els 15 que el mes de maig passat es van instal·lar a les farmàcies.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet