Delinqüència

A la presó després de ferir quatre treballadors d’un supermercat de Mollet amb una navalla

L’agressor va utilitzar l’arma blanca per mirar de sostreure unes ampolles de beguda de l’establiment

A la presó després de ferir quatre treballadors d’un supermercat de Mollet amb una navalla

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home va ser detingut dijous passat després de ferir amb una navalla quatre treballadors d’un supermercat de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) que li van impedir sostreure unes ampolles de beguda de l’establiment, uns fets pels quals ja ha ingressat a la presó.

Segons van informar aquest dijous els Mossos d’Esquadra, agents de la comissaria de Mollet van detenir el passat 7 de juliol l’agressor, de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, temptativa d’homicidi i atemptat als agents de l’autoritat.

La policia de la Generalitat havia rebut un avís que un home havia agredit diverses persones en un establiment comercial de Mollet del Vallès i a l’arribar al lloc van trobar l’autor de l’intent de robatori alterat i ensagnat, ja que presentava diverses ferides.

Els agents van localitzar també a l’interior del supermercat les víctimes, quatre treballadors del local, que van manifestar que l’home havia entrat amb la intenció d’endur-se ampolles de beguda i, quan li van recriminar la seva actitud, va treure una navalla i els va agredir.

Els Mossos van identificar l’agressor i van comprovar que presentava diverses ferides que s’havia fet ell mateix amb la navalla que, abans de l’arribada de la primera patrulla, havia entregat al seu pare.

Els agents van detenir el presumpte agressor i van identificar el seu pare, a qui van escorcollar i li van trobar la navalla amagada a la butxaca dels pantalons.

Notícies relacionades

El detingut va passar a disposició judicial del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Mollet del Vallès i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès