Celebracions

Els Pets, Mägo de Oz i Doctor Prats actuaran a la Festa Major de Mollet

Quim Masferrer serà el pregoner d’unes festes amb més de 120 activitats programades

Els Pets, Mägo de Oz i Doctor Prats actuaran a la Festa Major de Mollet

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Pets, Mägo de Oz o Doctor Prats són alguns dels grups que actuaran a la Festa Major de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) que se celebrarà del 20 al 23 d’agost amb més de 120 activitats.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dimarts el programa de la Festa Major, de la qual aquest any serà pregoner l’actor i animador Quim Masferrer, popular per la seva aparició en el programa de TV3 «El Foraster».

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, a la seva primera Festa Major al capdavant del consistori vallesà, ha assenyalat: «Després de dos anys de pandèmia, aquest any tornem a la normalitat amb el desig de disfrutar de la festa i d’omplir els carrers de somriures i rialles mostrant els valors culturals, cívics i participatius d’una ciutat amable, respectuosa i acollidora com és Mollet».

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que el programa de les festes inclou «més de 120 activitats dirigides a tots els públics», però que en aquesta edició han posat «especial èmfasi en aquelles que estan dirigides al públic familiar i jove» .

Notícies relacionades

Els Pets, Judit Neddermann & Vernat, Las Migas, Doctor Prats i Mägo de Oz són els plats forts de la Festa Major, el cartell de la qual hagi sigut realitzat pel dissenyador Sito Ruiz i estigui dedicat a la figura del pintor local Joan Abelló en el centenari del seu naixement.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès