Més de 60 inscrits en els cursos dirigits als joves de Mollet

S’han programat tallers d’il·lustració, personalització de roba, cuina saludable, cal·listènia, malabars i edició de vídeo

Més de 60 inscrits en els cursos dirigits als joves de Mollet

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més de 60 persones s’han inscrit en la iniciativa ‘Estiu Jove Mollet’ que ha programat l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), dirigit a joves i adolescents d’entre 12 i 30 anys.

El programa ‘Estiu Jove Mollet’ d’aquest any ofereix una oferta d’oci dissenyada per desenvolupar aspectes creatius dels joves i per despertar interessos i capacitació juvenil. S’han programat sis tallers: il·lustració, personalització de roba, cuina saludable, cal·listènia, malabars i edició de vídeo.

El valor afegit d’aquests cursos i tallers és que el professorat són joves talents de la ciutat. Artistes com Anna STOrtiz, dissenyadora del cartell de la festa major de l’any passat, o Veronica Saumell, il·lustradora especialitzada en pintura tèxtil, s’han afegit a la iniciativa.

Notícies relacionades

La regidora de Joventut de Mollet del Vallès, Encarna Ortiz, ha destacat que «l’èxit de convocatòria dels cursos i tallers d’aquest any demostra que l’‘Estiu Jove Mollet’ s’està consolidant com un espai d’oci, formació i diversió per a la joventut molletana». Ortiz ha recordat que aquesta iniciativa «va néixer d’escoltar les propostes que ens fan arribar els joves de la ciutat».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet