Urbanisme

Finalitzen les obres de remodelació de l’avinguda de la Llibertat de Mollet després de tres mesos de treball

  • Les obres han consistit principalment a millorar l’accessibilitat i a modernitzar aquesta via i han tingut un cost total de 200.000 euros

Finalitzen les obres de remodelació de l’avinguda de la Llibertat de Mollet després de tres mesos de treball

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de tres mesos de treballs de reforma, han finalitzat les obres que l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) va posar en marxa a principis de febrer per reformar l’avinguda de la Llibertat, al tram entre l’avinguda de Badalona i el carrer de Berenguer III, una de les principals artèries de la ciutat. Unes obres que han consistit principalment a millorar l’accessibilitat i a modernitzar aquesta via i que han tingut un cost total de 200.000 euros.

Les obres han consistit en la millora de l’accessibilitat als encreuaments de l’avinguda de la Llibertat amb els carrers de Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran, i també han comportat «millores en la mobilitat» a l’avinguda de la Llibertat.

Notícies relacionades

Així mateix, també s’ha construït una plataforma elevada al pas de vianants situat a l’encreuament amb el carrer de Berenguer III i s’ha reformat la parada de taxis amb la instal·lació d’una nova marquesina. A més, s’han fet les connexions necessàries dels nous embornals del clavegueram des de l’encreuament amb Berenguer III fins al passatge de Sant Miquel com a conseqüència del pas de vianants elevat en aquest tram de l’avinguda de la Llibertat.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO