Crisi després de la pandèmia

El restaurant El Moll Petit de Mollet tancarà temporalment a partir del 2 de maig

  • Segons ha explicat l’Ajuntament, el tancament és fruit de les conseqüències derivades per la pandèmia

El restaurant El Moll Petit de Mollet tancarà temporalment a partir del 2 de maig

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El restaurant El Moll Petit del centre de Serveis per a les Persones Grans el Lledoner de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) tancarà temporalment a partir del pròxim 2 de maig. Segons ha explicat l’Ajuntament de Mollet, el tancament és fruit de les conseqüències derivades per la pandèmia que «va obligar al tancament de la restauració provocant que els actuals gestors hagin vist frustrades les seves expectatives de viabilitat».

«Ni la tornada a la normalitat ni els esforços dels mateixos gestors i de l’Ajuntament de Mollet per reflotar el servei han pogut aconseguir continuar amb la tasca del restaurant i compensar la situació deficitària provocada», destaquen des del consistori.

Notícies relacionades

En aquests moments, l’Ajuntament de Mollet del Vallès afirma que està analitzant la situació i les possibles alternatives per poder reobrir el restaurant al més aviat possible en les condicions adequades per garantir-ne el futur i els objectius del projecte. L’ajuntament també vol agrair la confiança que fins ara s’ha dipositat en aquest servei i espera trobar una solució ben aviat perquè l’espai torni a la normalitat.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO