Amb l’ajuda de voluntaris

Les taronges del carrer Santa Rosa de Mollet es transformen en melmelada

  • Amb el suport del Consorci de Gallecs, es produiran 300 pots per entregar-los al Banc dels Aliments de la ciutat

Les taronges del carrer Santa Rosa de Mollet es transformen en melmelada

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat, integrants de l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i persones voluntàries del Servei de Rehabilitació Comunitària i Salut Mental de la Fundació Sanitària de Mollet, del Centre Ocupacional del Bosc, de l’escola Can Vila i del Club Social La Llum van recollir les taronges del carrer Santa Rosa de Mollet per fer melmelada.

Amb el suport del Consorci de Gallecs, l’obrador d’aquest espai rural transformarà les taronges collides en melmelada i farà 300 pots per entregar-los al Banc dels Aliments de Mollet. «Els pots de melmelada es faran arribar a persones en situació de precarietat alimentària de Mollet», remarquen des del consistori.

Durant la Festa Verda i de la Biodiversitat de l’any passat, l’Ajuntament de Mollet del Vallès va portar a terme una prova pilot per aprofitar les taronges amargues dels tarongers del carrer Santa Rosa. Se’n van produir 200 pots amb el nom de Mermelada de taronges urbanes Santa Rosa i, aquest any, s’ha ampliat la producció i se’n produiran 100 més.

Notícies relacionades

El regidor de Justícia Ambiental i Ecologisme, Raúl Broto, ha explicat que «a més d’evitar el desaprofitament alimentari també es pretén afavorir la prevenció de residus i l’economia circular, afavorir l’alimentació sostenible o lluitar contra la pobresa».

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO